Dostava

DOSTAVA FIZIČNIM NAROČNIKOM

Letos bomo začeli z dostavo Zelenih dreves po domovih v sredo 5.12.2018, in jih dostavljali vse do petka 21.12.2018. Preden vam bomo dostavili vaše Zeleno drevo, vas bomo vsaj 2 delovna dni pred dostavo obvestili na vaš e-naslov ob naročilu,  o točnem terminu dostave. Ekološki poiskušamo biti tudi z transportom. Skrbno načrtujemo dostavne poti in vsak dan dostavljamo po predhodno določenem področju.

DOSTAVA POSLOVNIM NAROČNIKOM

Za podjetja in javne ustanove po predhodnem dogovoru pričnemo z dostavo 25.11.2018 in jih bomo dostavljali vso do petka 21.12.2018. Preden vam bomo dostavili vaše Zeleno drevo, vas bomo vsaj 2 delovna dni pred dostavo obvestili na vaš e-naslov ob naročilu,  o točnem terminu dostave. Ekološki poiskušamo biti tudi z transportom. Skrbno načrtujemo dostavne poti in vsak dan dostavljamo po predhodno določenem področju.

DOSTAVA PO NAROČILU

Ob doplačilu vam lahko Zeleno drevo dostavimo točno željen termin.

ODVOZ ZELENEGA DREVESA

Zelena drevesca bomo odpeljali v njim domače okolje med 4.1.2018 in 15.1.2018. Ravno tako kot pri dostavi, vas bomo tudi pred odvozom drevesc, predčasno obvestili o točnem dnevu prevzema. Drevesca, ki preživijo poskušamo posaditi nazaj v zemljo oziroma jih v primeru, da odmrejo primerno kompostiramo. Za vsako Zelene drevo, ki ne preživi, posadimo dve nove sadike, tako se nam zdi dobro za naravo in prihodnje rodove. 

OSEBNI PREVZEM

Drevesca je po predhodnem dogovoru, možno prevzeti v našem skladišču na območju Ljubljane-Vič.
V tem primeru je cena Zelena drevesca nižja za 10%.

CENIK DOSTAVE

Na območju Mestne občine Ljubljana Vam drevo pripeljemo in odpeljemo brezplačno.

Drevo dostavimo in po praznikih odpeljemo, v kraje oddaljene od Ljubljane:

  • do 25 km (Brezovica, Domžale, Vrhnika, Grosuplje…) za doplačilo 7,95 €;
  • do 35 km (Logatec, Kranj, Litija…) za doplačilo 9,95 €;
  • do 55 km (Bled, Postojna, Trebnje, Zagorje ob Savi…) za doplačilo 22,95 €;
  • za večje razdalje nam pišite ali pa nas pokličite

Vsako leto Zelena drevesca ob določenih datumih dostavljamo tudi na ostala območja po Sloveniji. Za več informacij in dogovor nam pišite na drevo@zeleno-drevo.si.